Най-добрият български тенисист  загуби от австралиеца Алекс де Минор в трисетов

...
Най-добрият български тенисист  загуби от австралиеца Алекс де Минор в трисетов
Коментари Харесай

Григор Димитров отпадна на крачка от финала в Антверп

Най-добрият български тенисист   загуби от австралиеца Алекс де Минор в трисетов трилър, в обособените елементи 6:7(4), 7:6(3), 4:6, на 1/2-финалите на шампионата от сериите ATP 250 в Антверп. Българинът имаше голям брой шансове да завоюва дуела, само че неточности във значимите моменти и слаба игра на собствен сервис го стопираха по пътя към финала на конкуренцията.
Де Минор и Димитров си размениха общо девет пробива за целия мач. В първия сет Григор поведе с пробив и 4:2, само че позволи да бъде подравнен. Впоследствие се стигна до тайбрек, в който българинът се показа трагично. Във втория сет двамата още веднъж си размениха по един пробив и се стигна до нов тайбрек, в който този път Гришо беше безспорен владетел, стигайки до шест сетбола.
В третата част основните събития се развиха в средата на сета, когато Де Минор проби Гришо, българинът незабавно върна пробива, само че още веднъж позволи да бъде продънен на собствен сервис. Австралиецът сервира за успеха и съумя да я завоюва от втория си мачбол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР